Over ons

Klaver verhuizingen is een gerenommeerd verhuisbedrijf in Nederland met tientallen jaren ervaring. Door de jaren heen hebben wij ons werkgebied gestaag uitgebreid en heden ten dage bieden wij onze diensten aan bij zowel uw nationale als uw internationale verhuizing.
Van een particuliere verhuizing tot een bedrijfsverhuizing voor kleine bedrijven, multinationals en instanties: u kunt rekenen op onze expertise, door heel Nederland en Europa.

Het is onze passie om u verhuisdiensten van hoogstaande kwaliteit aan te bieden. Wij richten ons op het luxesegment en staan garant voor onze discrete verhuisservice. Wij stellen ons graag kort aan u voor door kort in te gaan op onze werkwijze, onze kenmerken en ons team. Dit is ook terug te zien in onze werkwijze. Wij staan voor een verhuiservaring zonder omkijken. Verhuizen is bij Klaver verhuizingen een ervaring van controle, expertise en vrij van stress. 


 

De Klaver Verhuizingen werkwijze

Onze manier van werken kenmerkt zich door flexibiliteit. Deze flexibiliteit is onmisbaar om een van onze grootste kernwaarden te kunnen waarborgen: de wens van u als klant staat altijd centraal tijdens uw verhuizing. De flexibiliteit van onze werkwijze uit zich in de mogelijkheid dat u altijd gegevens kunt wijzigen tijdens het verhuisproces. Een aanpassing in de verhuisdatum, de grootte van de te verhuizen inboedel of het gewenste verhuismateriaal is altijd mogelijk bij Klaver verhuizingen. Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

 Wij werken met opgeleide verhuizers

  U ontvangt deskundig advies van ervaren verhuizers

✅  Wij hebben aanvullende diensten; opslag, verhuisliften, verhuisdozen

✅  Verhuizing op maat door heel Nederland en ver daarbuiten

  Klaver verhuizingen werkt voor particulieren & bedrijven

✅  Verhuizen zonder zorgen

  U kunt zelf de benodigde M3 berekenen

  Vooraf een vrijblijvende offerte met een overzicht van de kosten