Particuliere verhuizing

U heeft een nieuw huis gekocht of gehuurd en de verhuizing komt met de week dichterbij. Erg leuk, maar de meeste mensen zien erg op tegen de verhuizing. Het verhuizen van die antieke kast en die grote koelkast kunt u helemaal niet zelf. Ook vrienden en familie zijn misschien niet heel erg ervaren met verhuizingen. Dan is het goed om Magic Movers in te schakelen die u helpt met het verhuizen van alle meubels en accessoires of van het deel dat u zelf niet kunt vervoeren en verplaatsen. De verhuizers van Magic Movers helpen u in dat geval graag verder! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan voor uw particuliere verhuizing.

 

Vrijstaand, hoekhuis of seniorenwoning

Magic Movers voert dagelijks meerdere particuliere verhuizingen uit. Hierbij verhuizen we soms studenten in de binnenstad van Amsterdam, maar ook vrijgezellen en stellen verhuizen we vaak dagelijks in Haarlem. Voor iedere verhuizing op particulier gebied kunnen we u dan ook verder helpen. Een onderdeel waar we ons steeds verder in specialiseren is het verhuizen van senioren. Deze verhuizingen zijn vaak wat complexer omdat het vaak een verhuizing is waarbij de bewoner(s) naar een kleinere woning gaat. Vaak moeten er dan ook spullen op andere locaties geleverd worden. Hier kan Magic Movers ook een oplossing in bieden.

 

Veilig verhuisd

Onze verhuizers zijn over het algemeen vrij jong. Toch zijn ze ervaren in de werkzaamheden die ze uitvoeren. We leiden de verhuizers eerst op voordat ze aan de slag gaan als verhuizers. Hoe werkt het materiaal en hoe ga je veilig met de spullen van de klant om? Dan zijn punten waar in de opleiding bij Magic Movers aandacht aan wordt geschonken. Zo kunnen we tijdens iedere verhuizing de kwaliteit waarborgen.

 

Goedkoop met kwaliteit

De kwaliteit van de verhuizing staat bij ons dus hoog in het vaandel. Tegelijkertijd willen we wel goedkoop kunnen verhuizen. Dat is een van de redenen waarom we veel gebruik maken van jongere verhuizers bij de meeste particuliere verhuizingen. Bovendien werken de verhuizers vaak samen in dezelfde samenstelling. Dit zorgt voor een efficiënte samenwerking en daarmee kunnen de kosten voor de verhuizing vrij laag gehouden worden kunnen we iedere particuliere verhuizing goedkoop uitvoeren.

 

Direct inzicht in de kosten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een particuliere verhuizing bij Magic Movers? U kunt direct een prijsindicatie aanvragen voor uw verhuizing. Met het handige aanvraagformulier kunt u binnen een aantal stappen de omvang van de verhuizing schetsen. Dankzij onze ervaring kunnen we dan een betrouwbare prijsindicatie geven binnen 5 minuten van de kosten van de verhuizing.