Verhuisbedrijf Haarlem

  Verhuisbedrijf Haarlem Magic Movers

Het bedrijf wat verhuizen voor u leuker maakt dan ooit. Wij werken alleen met opgeleide, vrolijke en vakbekwame verhuizers. Het team wat 7 dagen per week voor u klaar staat biedt u de beste prijs/kwaliteits verhouding als. Want voor verhuizingen groot of klein moet u bij verhuisbedrijf Haarlem Magic Movers zijn!

- Binnen één minuut een offerte
- Bereken hier uw inboedel
- VOG gescreende verhuizers!
- Live view tijdens transport!

Grote verhuisklus, kleine verhuisklus, internationale verhuizing of opslag? Magic Movers regelt alles voor u, van planning tot uitvoering. Wij zijn Magic Movers, een bedrijf dat zich richt op de totale verzorging op het gebied van verhuizing. Vanuit hartje Noord-Holland verzorgen wij verhuizingen door heel Nederland en ver daarbuiten.Dat doen we met een enthousiast team top verhuizers.

 

De Magic Movers service

Magic Movers staat voor voordelig en zorgeloos verhuizen en verricht dagelijks verhuizingen door heel Nederland en ver daarbuiten voor zowel particulieren als bedrijven. Onze professionele verhuizers gaan vakkundig met uw spullen om, zijn flexibel ingesteld en zorgen altijd voor een professionele verhuizing. Magic Movers heeft klanttevredenheid dan ook hoog in het vaandel staan.

De mate van professionaliteit van onze verhuizers meten we dagelijks aan de hand van de klanttevredenheid. Zo houden we een vinger aan de pols en gebruiken we de feedback van onze klanten om ons verhuisservice continu te blijven verbeteren.

- Wij werken met opgeleide verhuizers
- U ontvangt deskundig advies van ervaren verhuizers
- Wij hebben aanvullende diensten; opslag, verhuisliften, verhuisdozen
- Verhuizing op maat door heel Nederland en ver daarbuiten
- Magic Movers werkt voor particulieren & bedrijven
- Verhuizen zonder zorgen
- U kunt zelf de benodigde M3 berekenen
- Vooraf een vrijblijvende offerte met een overzicht van de kosten

 

Het verhuisbedrijf Haarlem dat u kunt vertrouwen.

Wanneer u de dingen verhuist die voor u het belangrijkst zijn, is Magic Movers het bedrijf dat u deze klus kunt toevertrouwen. We hebben de ervaring en kennis om te zorgen voor efficiënt en probleemloos verhuizen. Magic Movers biedt opslag- en verhuisdiensten voor particuliere, commerciële en zakelijke verhuizingen in Haarlem en de rest van Nederland.

Goedkoop verhuisbedrijf Haarlem

Bent u op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf Haarlem? Bij de Magicmovers kunt uw verhuizing op maat samenstellen. Zo betaald u nooit te veel. En het leuke is u kunt uw verhuizing live volgen als u er zelf niet bij bent. Zo weet u altijd waar uw spullen zijn. 
 

Tarieven verhuisbedrijf Haarlem

€ 40 per verhuizer per uur
€ 80 per uur (verhuislift inclusief verhuizer)
€ 0.75 per kilometer
Gratis gebruik van de verhuisbus!
Geen extra bijkomende kosten!

Bent u geinteresseerd in een vrijblijvende offerte?

Vraag dan hier uw offerte aan!