Zakelijke verhuizing

Magic Movers biedt niet alleen particuliere verhuizingen, maar heeft ook ruime ervaring in bedrijfsverhuizingen. Bij de verhuizing van uw bedrijf komt heel wat meer kijken dan bij een particulieren verhuizing. Vandaar krijgt u als zakelijke klant, een persoonlijke accountmanager toegewezen. Deze accountmanager ontneemt u een hoop zorgen tijdens het verhuisproces en zorgt ervoor dat uw bedrijfsverhuizing een succes wordt. Hij/Zij houdt zich voornamelijk bezig met de logistiek, het budget, de opslag, de oplevering van de ruimte enzovoorts. Wij werken voor zowel particuliere- als bedrijfsverhuizingen samen met vele partners, zoals:

- Schoonmaakbedrijven
- Klusbedrijven
- Hardware-installateurs / ICT-ers

 

Uw persoonlijke accountmanager 

Iedere zakelijke klant krijgt bij Magic Movers een eigen accountmanager toegewezen die samen met u de verhuizing in kaart brengt. Uw wensen worden op papier gezet, zodat u met zo min mogelijk zorgen de bedrijfsverhuizing kunt laten uitvoeren. Ook tijdens het voorwerk van de verhuizing kunt u rekenen op ondersteuning van onze professionele verhuizers. Indien gewenst brengt de accountmanager u een bezoek om de werkzaamheden te bepalen en samen met u het plan van aanpak te schrijven. Op die manier gaat iedereen met de juiste voorbereiding de bedrijfsverhuizing in.
 

Professionele bedrijfsverhuizing

Veel bedrijven zien enorm op tegen een bedrijfsverhuizing, vandaar dat het raadzaam is een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen om u bij de bedrijfsverhuizing te helpen. Voordelige verhuisservice heeft al vele jaren ervaring in het verhuizen van bedrijven en kan u een hoop problemen uit handen nemen. Voordelen van zakelijk verhuizen met onze professionele verhuisservice zijn:

- Begeleiding en advies tijdens het gehele verhuisproces
- Verhuizers die uw spullen met respect en zorg behandelen
- Het gebruik van professioneel verhuismateriaal
- Vlotte verhuizing, met zo min mogelijk oponthoud van de werkprocessen